Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | Laxen

December månads SBFS-fêsk är inte helt oväntat Laxen. Laxen, som har sitt ursprung i de norska fjordarna, är en liten luring som inte är alltför lätt att få på kroken.

Laxen har på senare år blivit en favorit bland många fiskare, allt ifrån storfiskaren ner till gräsrotsfiskaren. Den mest berömda laxen genom tiderna torde vara den välkända men inte helt vanliga laxasken.

Vi säger bara: Carpe Salmo Salar, så får du en brakmiddag som sent kommer att överträffas!

4 Responses to Laxen

 1. crack for Buildbox Crack

  Hey there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and brilliant design.

 2. Smart Balance Wheel

  Smart Balance Wheel impeccable soubrette correspondance emballage très très soignee envoie très rapide

 3. cheap fifa 17 coins

  Keep up the good job and producing in the group!

 4. betterscooter.com

  That i transport these people simply to look at head out in town buying things, restaurants, running errands. They happen to be my favorite betterscooter.com!