Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | Gäddan

Gäddan är februari månads samlarfisk. Esox lucius, som är dess latinska namn trivs i goa härliga vattendrag.

Vem har inte tagit sig ut tidigt en morgon för att få en hederlig gammelgädda på kroken? Denna omtvistade gammelgädda som fêskare i tusentals år misslyckats med att få upp. Vi vet bara att den lurar oss varje gång.

Men en dag din gamla luring skall vi få dig på kroken, och då finns ingen återvändo!