Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | I SBFS´s intresse

Denna månaden tar vi oss friheten och recenserar en bok i stället för en film.

I SBFS´s intresse är Jan Guillou´s uppföljare till försäljningssuccén Den demokratiske fêskaren. Precis som i tidigare böcker är huvudpersonen Calle Haspelton. Calles uppdrag är att med alla medel föra den sovjetiske storfiskaren Sergei Laxov till Sverige. Laxov har nämligen hoppat av under en storfisketävling i Kairo. Till sin hjälp har Calle som vanligt de otroligt välmeriterade fêskebröderna i SBFS.

Boken innehåller det mesta, allt från flygplanskapningar till båtjakter.

Höjdpunkten i boken är när en sovjetisk terrororganisation försöker mörda Laxov på ett hotellrum. Då ingriper B.Hildenwall med berått mod när han kastar sig framför kulan som är avsedd för Laxov. Som tur är har Hildenwall skyddsväst på sig, och
klarar sig undan utan minsta skråma.

Hur det hela slutar? Ja det får ni läsa själva i denna utmärkta thriller.