Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | ABU släpper superrulle

Abu´s nya superrulle är snart ute i butikerna. Naturligtvis har SBFS Feskar´n fått förhandstesta rullen.

Vi valde värsta möjliga förutsättningar, duggregn och sjöbris för testet. Testplatsen var Piren vid Mjörnvallen i Alingsås, en klassisk plats för gäddfiske.

Rullen har en mängd avancerade finesser, som slirbroms och balanserad vevmekansism. I köpet ingår även en extra spole, för inbitna storfeskare.

Till testet hade vi spolat på 0,17mm fireline. Fireline, som är en ny stum lintyp, går väldigt bra ihop med Abu Cardinal Premiär.

Rullen har en fin aktion och känns gedigen. Den balanserade vevmekanismen, känns som en väldigt bra förbättring. Draget spinns in jämt och fint, man behöver således inte kompensera med spöt för en jämn gång.

Som sagt en superrulle, säkerligen snart med många feskars liv på sitt samvete.

Fredrik Kihlberg