Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | ArmaSBFS

ArmaSBFS, en nervkittlande actionthriller som aldrig tappar tempo. så kan man kortfattat beskriva Bruce Willies senaste rulle.

En jättefisk närmar sig det lilla samhället knäckebröhôla, när Willies träder in i bilden. Tillsammans med samhällets
fiskeklubb, SBFS, gör han allt för att stoppa denna jättefisk. Fisken är av arten Gödda, en ovanlig mutation av Gös och Gädda. Specielt för denna art är att den sänder ut el-signaler genom gälarna, och dödar på så vis sitt offer.

Willies lyckas till slut, med mycket stor hjälp av SBFS, få stopp på monstret.

Men hur det går till får du se själv! Hyr den idag!

One Response to ArmaSBFS

  1. Buildbox Crack precracked

    This thread on the WordPress support forum mentions another plugin called wp_mail_smtp that can alter the “From:” address and use either SMTP directly or the php mail() function.Worked for me with WordPress 2.3.1.