Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | Connys Fiskpinnar

Ingridienser:

  • Findus djuprysta fiskpinnar (Frionor går också bra)
  • Pastasnäckor
  • ½-1 dl mjöl
  • 2 dl röd mjölk
  • Purjolök
  • Vitpeppar
  • Paprika-pulver

Gör så här:

Koka pastasnäckorna på vanligt vis. Stek fiskpinnarna på vanligt vis.
Häll mjölk och mjöl i en kastrull. Rör runt. Låt det koka upp och vispa
tills du får en seg konsistens. Tillsätt purjolök och kryddor. Häll detta
över pastan och gegga runt. Lägg gärna på några ostskivor på fisk-pinnarna.

Öppna en kall Pripps klass I och njut av maten.

Smaklig Måltid!

Conny Svensson