Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | Fredriks Stekta sillfiléer, potatismos med rödlök och gräddfil

Ingridienser:

  • Ett gäng strypta fileade sillar.
  • Potatisar (fina)
  • Rödlök
  • Smör
  • Grädde
  • Gräddfil
  • Knäckebröd
  • Öl

Gör så här:

Ro ut med en eka till ett sillstim och dörja upp ett gäng. Gå sedan hem
till Gunnar och be honom filéa dem. Stek därefter sillen på låg värme
och salta och peppra.

Gör potatismoset på potatisar,smör och vispgrädde, blanda i hackad rödlök.

Servera sedan alltihop med gräddfil, knäckebröd och öl (pripps blå).

Smaklig måltid!

Fredrik Kihlberg