Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | Gäddbullar ala Marcus

Ingridienser:

  • Gäddfiléer 200g
  • Några nypor salt
  • En citron
  • En potatis

Gör så här:

Mal gäddfiléen långsamt. Tillsätt några nypor salt. Knåda ut den till
en platt biff. Stek filéen på medelvarm platta i 6-8 minuter.

Servera anrättningen med en citronskiva och en stekt knöl.

Avnjut rätten tillsammans med ett gott spanskt rödvin.

Smaklig Måltid!

Marcus Gunnarsson