Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | Pulp SBFS

Denna månad har vi kikat på Pulp SBFS, en film av Q.Tarantino. Filmen bygger på en bok, som i sin tur bygger på en film av Gregory Peck.

Filmen handlar om sju desperata fiskarpojkar från Alingsås. I sin desperata jakt på fisk stöter de på den sköna Helena. Helena är dock inte den sköna mö man först trott. Hon lever ett dubbelliv. På dagarna fiskar hon men på kvällarna luktar hon fisk i sin jakt på torsk. Pojkarna blir konfysa och vet inte riktigt vad de skall göra.

Det hela slutar i en vild biljakt med en raffinerad upplösning. Vi ger rullen 5 gäddor för dess unika koncept och ursinniga tempo. Hyr rullen i din närmast videobutik redan idag!