Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Deprecated: Non-static method PageLinesTemplate::current_admin_post_type() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/84/2006384/sbfs.org/public_html/wp-content/themes/pagelines/admin/class.options.metapanel.php on line 30 Sävelången Brothers FiskeSällskap | The Fischer

Action, dramatik, kärlek, fiskafänge. Så kan man kortfattat beskriva The Fischer, Sylvester Stallones senaste rulle.

Filmen utspelar sig i det gamla Mexico, 400f.kr. Sylvester, som i filmen spelar 16-årige trebarnspappan Rolf, har precis tagit oskulden på sitt nya fiskespö när den ack så fagra Elaisa dyker upp. Rolf, som är mer intresserad av braxar än brudar visar till en början inget som helst intresse för Laisa, men när Laisa visar sin excellenta förmåga i att hantera ett spö får han upp ögonen. Ögonen skulle han aldrig fått upp, ty det visar sig att Laisa bär på en dödlig laxbakterie.

Det hela slutar med att Laisa smittar hela befolkningen, men Rolf lyckas få upp en öring som bär på ett motvaccin. På så vis räddar han hela befolkningen och blir stor hjälte. The Fischer får 3+ eftersom storyn är lite overklig.